20 בדצמבר 2015, 16:30
אוניברסיטת ת"א
ללא תשלום
סמינר עם ד"ר ורד מלכה

אנחנו שמחים להזמינכם  לסמינר בנושא: רשתות חברתיות בקצות אצבעותיהם של אזרחים ועיתונאים-- וואטס אפ וטוויטר כמקרי בוחן.

מרצה: ד"ר ורד מלכה, מרצה וחברת סגל בחוג לתקשורת, המכללה האקדמית עמק יזרעאל, חוקרת טכנולוגיות תקשורת חדשות בהקשרים חברתיים, עיתונאיים ופוליטיים.

ההרצאה תעסוק במקומן של הרשתות החברתיות בחיינו מנקודת מבט פונקציונלית. כמקרה בוחן ישמשו וואטסאפ בשירותם של אזרחים בזמן מבצע צוק איתן וטוויטר ככלי עבודה וכזירת פעילות עבור אנשי תקשורת ישראלים.

הסמינר יתקיים בתאריך 20.12.15 (יום א'), חדר 303 בבניין דן דוד, בשעה 16:30. הכניסה וההרשמה ללא תשלום. יש צורך בהרשמה מוקדמת דרך הלינק http://goo.gl/forms/kLBtOvhS3b

או דרך מייל המכון niis@post.tau.ac.il