כנס ראשון בישראל לדיפלומטיה דיגיטלית

באוניברסיטת ת"א

לראשונה בישראל - כנס דיפלומטיה דיגיטלית - המשותף למשרד החוץ ולמכון פרטנר לחקר האינטרנט של אוניברסיטת תל אביב.

הכנס הבינלאומי לדיפלומטיה דיגיטלית, הינו ראשון מסוגו בישראל. משתתפיו יבחנו כיצד טכנולוגיות דיגיטליות משפיעות על פעילותם של משרדי חוץ ברחבי העולם. בין היתר, ידונו בכנס שאלות כמו כיצד משרדי חוץ נעזרים ברשתות חברתיות כדי להשיג מטרות מדיניות, ניהול דו שיח עם קהלים מקוונים, שירותים קונסולאריים לאזרחים במצבי חירום ומיתוג מדינתם. בנוסף, יכלול הכנס פאנל עם אנשי תקשורת, דיפלומטים וחוקרים אשר יחוו דעתם באשר לעתידה של הדיפלומטיה הדיגיטאלית.

בין באי הכנס, נציגים ממשרדי חוץ מרחבי העולם בהם ארה"ב, בריטניה, שוודיה, רוסיה, אוסטרליה, גרמניה וכן חוקרים מהארץ ומחו"ל העוסקים בתחומי היחב"ל, לימודי דיפלומטיה, תקשורת, מחקרי אינטרנט וסוציולוגיה.

הכנס יתקיים ביום חמישי, 31 במרץ מן השעה 09:00 בבוקר באודיטוריום בנין פורטר באוניברסיטת תל-אביב. הכניסה חופשית אולם מותנית בהרשמה מראש. לכנס יש להרשם בקישורית להלן. הכניסה תעשה באמצעות תעודה מזהה בלבד. הכנס יתנהל באנגלית.

להרשמה לחץ כאן

Please register here

עדכון: שימו לב, בשל ריבוי נרשמים, ההרשמה לכנס נסגרה.

להלן קישור לתוכנית הכנס המלאה: http://mfa.gov.il/MFAHEB/PressRoom/Spokesman/Pages/The_Digital_Diplomacy_Conference-_hosted_by_the-_MFA_and_the_Partner_Institute_for_Internet_Studie.aspx